Cellulite cups bieden een goede manier om klachten met betrekking tot lelijke putjes en bultjes op de benen en billen, maar soms ook op andere plekken, terug te dringen. Deze klacht is weliswaar niet gevaarlijk, maar wel heel vervelend. Dat er door de cups nu een goede manier is om dit te behandelen, maakt het heel aantrekkelijk. Natuurlijk is het dan wel van belang om goed te weten hoe de hulpmiddelen moeten worden toegepast en wat er precies mee te bereiken valt. De cups alleen zijn immers niet voldoende, de juiste manier van toepassen is ook hele belangrijk.

De cups gebruiken

De reden waarom de cups zo goed werken tegen de sinaasappelhuid, zoals deze klacht ook wel heet, is dat ze meer doen dan masseren alleen. De juiste techniek om de doorbloeding door deze plekken van het lichaam te stimuleren is natuurlijk wel belangrijk. Dat neemt niet weg dat de cups nog en extra werking hebben. Door ze goed op het lichaam te plaatsen en aan de bovenzijde in te drukken kan de huid vacuümtrekken. Dit zorgt voor extra effect wanneer het masseren wordt toegepast. Op die manier is het beter mogelijk om de bultjes en putjes terug te dringen.

Het hele lichaam

Cellulite, niet te verwarren met cellulitis, komt vooral voor op de billen en dijen. Dit zijn echter niet de enige plekken waar de klachten kunnen optreden. Er zijn ook allerlei andere plekken op het lichaam waar dit kan voorkomen. Het is belangrijk om te weten dat bijvoorbeeld ook op de armen de klacht kan openbaren. Het is dus belangrijk om goed te leren masseren met de cups en dit op alle plekken op het lichaam te kunnen toepassen. Op die manier wordt het goed mogelijk om de problemen sterk terug te dringen en de zorgen flink te verminderen.

Door Admin