Op zoek naar het juiste cadeau?

Vader –en moederdag staan weer voor de deur. Heb jij al nagedacht over hoe jij ze dit jaar wilt bedanken door ze met iets onverwachts te verrassen? Ondanks dat je je vader en moeder goed kent, kan het toch lastig zijn om ze iets leuks te geven. In deze blog gaan wij je ideeën en tips geven om je te inspireren!

Het állerbelangrijkste

Om mee te beginnen gaat het om het gebaar en niet om de hoogte van de prijs. Dit is de tijd van het jaar om te uiten en te laten zien hoe dankbaar je bent voor wat deze personen betekend hebben in jouw leven. Denk aan een dagje naar de sauna, een picknick, een massage of een uitje naar een mooie plek. Zorg ervoor dat de herinnering van de dag van jullie samen ertoe doet.

Liefde gaat door de maag

Zoals algemeen bekend is gaat liefde door de maag. Heb je als Moederdag cadeau of Vaderdag cadeau bijvoorbeeld al eens nagedacht over de overheerlijke en zelfgemaakte brownies van Tres Bien? Niet alleen is dit zo lekker dat je je vingers erbij aflikt, ook worden de brownies binnen 2 werkdagen op een duurzame manier door heel Nederland bezorgd.

Uit je gevoel op papier

Daarnaast is het een heel uniek en betekenisvol idee om iets persoonlijks voor hem of haar te schrijven. Zo kun je iets benoemen over de tijd dat je opgroeide of juist wat je op dit moment voor elkaar betekent. Er is geen betere manier om je gevoel vast te leggen in een zelfgeschreven brief of kaart voor de personen die jou op de wereld hebben gezet.

Iets origineels

Als je uit een groter gezin komt, is het wellicht ook een leuk idee om iedereen bij de verrassing te betrekken. Dat gezegd te hebben, kun je als voorbeeld iedereen iets liefs op een briefje laten schrijven en in een grabbelton leggen. Vervolgens bepalen je ouders welke briefjes ze uit deze grabbelton kiezen voor de rest van het jaar. Zo geef je je ouders elke dag een geluksmomentje!

 

Door Admin